Hoi! Ik ben Irene, het gezicht en de handen achter Create4joy ☺️. Wellicht kennen jullie mij van mijn webshops Joy@home & Create@home, en anders, aangenaam!

In 2010 heb ik besloten van mijn passie en hobby mijn dagelijks werk te maken. Met succes want het sloeg aan! Ik ben er dan ook trots op dat ik destijds één van de eerste professionele webshops op het gebied van bedankjes, presentjes, knutselartikelen & living was.

Met veel hulp en keihard werken - wat ik overigens fijn vind 😅  - kan ik heerlijk mijn eigen ding doen! Dit is al super, maar alle leuke reacties van blije en verraste klanten zijn natuurlijk altijd de kers op de taart. Daar geniet ik echt met volle teugen van!

Bedenken en creëren is echt mijn ding, het verkopen ervan slechts het middel om de kosten en ideeën te dragen. Door mijn aangeboren “mankementje” PDD-NOS, een autismespectrumstoornis, leef ik mijn leven in felle kleuren maar ook veel in zwart en wit. 

Mijn vader en moeder hebben vanaf het begin volop op mijn pad naar het zelfstandig ondernemerschap gesteund. Sterker nog, zonder hun hulp en inzet was het nooit zo ver gekomen of gelukt.
Helaas ben ik nog niet zo lang geleden mijn lieve moeder verloren aan een ongeneeslijke ziekte.  Zij was niet alleen mijn moeder maar ook mijn beste vriendin, steun en toeverlaat en collega. Na haar dood was ik letterlijk leeg en de draad kwijt. Ik heb mezelf weer bij elkaar moeten rapen en opnieuw moeten uitvinden.

Ook mijn “zakelijke ik” ontkwam daar niet aan. Het is nu tijd om een nieuwe weg in te slaan, met een nieuwe frisse start van de webshop als resultaat. 
Ik wil mezelf weer uitdagen zodat ik jullie opnieuw kan verrassen.

Met trots presenteer ik jullie dan ook mijn nieuwe webshop Create4joy.
Het is niet voor niets dat de namen van mijn eerdere webshops erin opgenomen zijn. 
☺️ Een nieuwe stijl, elan en artikelen, maar wel met behoud van het goede!

Ik hoop dat jullie er net zo blij van worden als ikzelf 😊.
Liefs Irene
Ps. wil je de uitgebreide "wie, wat en waar" lezen, ga dan naar Achter de schermen hier in de shop

© 2022 - 2024 Create4joy | sitemap | rss